Bài viết liên quan:

Nghe chủ đề tiếng anh phổ biến | Being Married

Being Married

Getting married is one of the happiest days of anyone’s life. Being married is also full of happiness, but there are also many difficulties. It isn’t always easy to be married.

You have to put up with your spouse’s bad habits and moods forever. You have to negotiate and compromise on many things from who’s first in the bathroom in the mornings to where you go on vacation.

Of course, being married also has many wonderful sides to it. You have a lifelong friend who will love you forever.

You share many wonderful times together and support each other through good and bad times. And you grow old together and look back on years of happy memories. I think being married is great for your soul.

Source: Listen A Minute

 

 

Kết Hôn

Kết hôn là một trong những ngày hạnh phúc nhất đời người. Khi đã kết hôn cũng tràn ngập hạnh phúc nhưng có nhiều khó khăn hơn. Nó luôn luôn không dễ dàng như việc kết hôn.

Bạn phải chịu đựng những thói quen xấu hoặc tâm trạng không tốt từ ông chồng hoặc bà vợ của bạn suốt cuộc đời. Bạn phải đàm phán và thỏa hiệp nhiều thứ từ việc ai sẽ là người vào phòng tắm đầu tiên vào buổi sáng đến việc sẽ đi đâu vào kỳ nghỉ.

Dĩ nhiên kết hôn cũng có nhiều mặt tuyệt vời của nó. Bạn có một người bạn đời sẽ yêu thương bạn mãi mãi.

Bạn chia sẻ nhiều khoảnh khoắc tuyệt vời cùng nhau vag giúp đỡ nhau vượt qua những lúc khó khăn. Và bạn sẽ cùng già đi và cùng nhìn lại những năm tháng hạnh phúc của ký ức. Tôi nghĩ kết hôn và điều tuyệt nhất của đời người.

 

Dịch bởi: datng