Bài viết liên quan:

Nghe chủ đề tiếng anh phổ biến | Baths

Baths

One of my favourite times of the day is bath time. I absolutely love taking a bath. Baths are so much better than showers.

Having a bath is the most relaxing thing. There’s nothing better in life than sinking into a hot bath and letting the water take away my troubles.

A bath really makes you feel great. I especially like taking a bath before going to bed. Bath time is pretty much the only time of the day when you can really pamper yourself. It also means a lot of quality time to yourself.

It’s perfect for listening to music and reading a good book. The only thing I don’t like about bath time is when I fall asleep and the water goes cold. Or even worse – when you want a bath and there’s no hot water.

Source: Listen A Minute

 

 

 

Tắm

Một trong những khoảng thời gian yêu thích trong ngày của tôi là thời gian tắm. Tôi hoàn toàn rất thích tắm bồn. Tắm bồn tốt hơn rất nhiều so với tắm vòi sen.

Tắm là điều dễ chịu nhất. Không có gì tốt hơn ngâm mình vào một chiếc bồn tắm nóng và cho nước rửa trôi đi những rắc rối của tôi.

Tắm mang lại cho bạn cảm giác rất tuyệt. Tôi đặc biệt thích tắm trước khi đi ngủ. Thời gian tắm là khoảng thời gian đẹp nhất trong ngày để bạn thực sự chăm sóc bản thân mình. Nó cũng có nghĩa là bạn có nhiều khoảng thời gian chất lượng cho bản thân.

Nó hoàn hảo cho việc nghe nhạc và đọc một cuốn sách hay. Điều duy nhất tôi không thích khi tắm là tôi ngủ gật và nước sẽ lạnh đi. Thậm chí tệ hơn - khi bạn muốn tắm và không có nước nóng.

 

Dịch bởi: quynhcuckoo239