Tin song ngữ

  1. Tin tức song ngữ Anh-Việt
  2. Kinh tế - Thương mại
  3. Kỹ năng
  4. Những điều thú vị bạn có thể làm vào tối thứ 7 (1)

Những điều thú vị bạn có thể làm vào tối thứ 7 (1)

18/04/2015
Mức căn bản

Fun things to do on Saturday night

Sometime you have this free Saturday but don't really know what to do with it. Saturdays are excellent days to have some fun and forget the gathered stress during the week and can finally do whatever you want to do.

It is a funny question to ask, specially when you find yourself out of plans, Some probably prefer to hang out with a group of friends. have some fun time together. go out to eat, hang out at places, dance...

Some more chill out people will probably prefer to stay home, stay up late watching tv, reading, gossip. Having a relax dinner with friends. Its so much fun you can have on a Saturday night.

Here are some tips who can make you up and running and have some of the most exciting Saturdays ever.

Saturday Poker night

1. HAVE A POKER NIGHT WITH FRIENDS

What can be a better way to spend a Saturday night than hanging around with friends and earning (or losing) some money in the process? You'll need at least three friends for a night that promises to be fun.

You can try playing strip poker and spice things up. If your boyfriend can join the fun, well, what can be better than cards to strengthen the love between the two of you?

Saturday Party

2. PLAN A THEME PARTY

The night is young and so are you. Live it up with a theme party. You can go back to the 70's and do it disco style or dress up as your favorite Hollywood stars and see what a walk on the red carpet feels like.

Whatever you choose as the theme, it's going to be great as long as you have your friends and plenty of booze.

Saturday girl's revenge night

3. GIRL'S REVENGE NIGHT

Have any of your friend's been dumped recently or simply been stood up?

Well, here's your chance to maximize your Saturday night by toilet papering the guys house or car (in some cases, both) with your friends and taking sweet revenge. Can you think of dedicating a Saturday night for a purpose higher than this?

Girl's night out on camera

4. RECORD A GIRL'S NIGHT OUT ON CAMERA

This plan's very simple and easy to work out. All you need are your girlfriends, lots of beer and a video camera. First order of business, get sloshed.

After that, record everything that happens. Not only is it fun to watch the next day, it'll also help you to remember things you said and did. The memory can be preserved for years to come and that is an added bonus.

Potluck dinner with friends

5. POTLUCK DINNER WITH FRIENDS

Saturday nights are seldom spent alone. If you are bored of constant parties and getting drunk and you are looking forward to a nice dinner where you can catch up with friends, this is one of the best ways to go about it.

Ask everyone to bring something with them so that no one is burdened with anything, relax and enjoy the night.

Saturday Sleepover

6. SLEEPOVER

We all want to feel how to Feel Like a Kid Again! If you haven't met your BFF's in a while, invite them over for a sleepover.

Do manicures, make cocktails, watch your favorite sitcoms and have a time of your life.

Saturday Movie marathon

7. MOVIE MARATHON

If you find yourself all alone on a Saturday night, you have nothing to fear. We have all been there and done that so instead of thinking about how you are alone when the rest of the world is having fun, use the opportunity to spend quality time with yourself.

Rent out or download your favorite movies, make a bowl of popcorn, grab a pack of Twizzlers, get into your pajamas and you are ready to have a one man movie marathon with your favorite movies of all time.

Saturday Revival Cinema with friends

8. REVIVAL CINEMA

Brush up on the classic movies of the twentieth century at a revival cinema! There are tons sprinkled around the city, and tickets are generally pretty cheap.

Saturday Club hopping with friends

9. CLUB HOPPING

If you are in the mood for adventure and you have some bucks to spare, catch hold of your friends and get ready to paint the town red. Go to the best clubs in town, dance to the music of your choice and live it up.

Plan a road trip to a luxury place

10. PLAN A ROAD TRIP TO A LUXURY PLACE CLOSE BY

Road trips are fun especially when they lead straight to Vegas.

Gather up your friends and hit the road for a weekend in some luxury place close by where you can live your craziest fantasies with the comfort of having your friends. You can test your luck at the numerous casinos or try to get a glimpse of some new places.

Crash a wedding

Source: MBC Times

 

 

Những điều thú vị bạn có thể làm vào tối thứ 7

Đôi khi bạn có một ngày thứ bảy rảnh rỗi nhưng thực sự không biết phải làm gì với nó. Thứ Bảy là ngày tuyệt vời để có một vài niềm vui và quên đi những căng thẳng đã "thu thập" được trong tuần và cuối cùng cũng có thể làm bất cứ điều gì bạn muốn làm.

Đó là một câu hỏi buồn cười để hỏi, đặc biệt là khi bạn thấy mình ra không có kế hoạch nào cả, một số có thể thích đi chơi với một nhóm bạn; có một thời gian vui vẻ với nhau; đi ăn, đi chơi ở nơi nào đó, nhảy nhót ...

Một số người điềm tĩnh có thể sẽ thích ở nhà, thức khuya xem ti-vi, đọc,buôn chuyện. Có một bữa ăn tối thư giãn với bạn bè. Rất nhiều niềm vui bạn có thể có vào một đêm thứ Bảy.

Dưới đây là những gợi ý từ những người có thể làm cho bạn phấn khởi và có một số thứ Bảy thú vị nhất bao giờ hết.

1. Chơi bài cùng bạn bè.

Có gì có thể tốt hơn việc bỏ ra một đêm thứ bảy tụ tập cùng nhau với bạn bè và kiếm thêm (hoặc mất mất đi) một ít tiền? Bạn sẽ cần ít nhất ba người bạn nữa cho một đêm mà sẽ hứa hẹn là đầy niềm vui.

Bạn có thể thử chơi poker và làm mọi thứ trở nên phần khích. Nếu bạn trai của bạn có thể tham gia cuộc vui, tốt thôi, việc gì có thể tốt hơn so với chơi bài để tăng thêm tình cảm giữa hai bạn?

2. Tổ chức một bữa tiệc có chủ đề.

Buổi Đêm sôi động và bạn cũng vậy. Hãy làm nó vui vẻ lên với một bữa tiệc chủ đề. Bạn có thể quay về những năm 70 và làm theo phong cách disco hoặc ăn mặc như sao Hollywood yêu thích của mình và xem cảm giác bước đi trên thảm đỏ cảm sẽ như thế nào.

Dù bạn lựa chọn chủ đề nào, nó cũng sẽ trở nên tuyệt vời miễn là bạn có nhiều bạn bè và rất nhiều rượu.

3. Đêm trả thù của các cô gái.

Có ai trong số bạn bè của bạn đang bị buồn phiền gần đây hay chỉ đơn giản là muốn vùng lên?

Vâng, đây là cơ hội của bạn để cực đại hóa tối thứ Bảy của mình bằng việc bao trùm giấy vệ sinh lên một ngôi nhà hay một chiếc xe (trong một số trường hợp là cả hai) cùng với bạn bè của mình và có một sự trả thù ngọt ngào. Bạn cho rằng có cách cống hiến nào vào một đêm thứ bảy tốt hơn so với điều này?

4. Ghi hình một đêm ở ngoài của một cô gái bằng máy quay.

Kế hoạch này rất đơn giản và dễ dàng để thực hiện. Tất cả những gì bạn cần là bạn gái của bạn, rất nhiều bia và một cái máy quay. Đơn hàng đầu tiên đã được thông qua.

Sau đó, hãy ghi lại tất cả mọi điều đã xảy ra. Không chỉ thú vị để xem lại vào các ngày hôm sau, nó còn sẽ giúp bạn nhớ lại những điều bạn đã nói và làm. Ký ức sẽ được bảo lưu trong những năm tới và đó là một khoản tặng thêm.

5. Một bữa tối với bất cứ món gì cùng bạn bè.

Người ta hiếm khi ở một mình vào tối thứ bảy. Nếu bạn chán ngán các bữa tiệc liên tục và bị say xỉn và bạn mong muốn một bữa ăn tối tốt đẹp, nơi bạn có thể trò chuyện cùng với bạn bè, đây là một trong những cách tốt nhất để thực hiện nó.

Hãy đề nghị tất cả mọi người mang một món gì đó đến nhà một người bạn để không ai phải chịu gánh nặng với bất cứ điều gì, sau có thư giãn và thưởng thức buổi đêm.

6. Ngủ cùng qua đêm.

Tất cả chúng ta đều muốn trở thành trẻ con một lần nữa! Nếu bạn đã không được gặp bạn thân nhất của mình trong một thời gian, hãy mời họ đến ngủ cùng qua đêm.

Cùng nhau cắt sửa móng tay, làm cocktail, xem phim sitcom yêu thích của các bạn và tận hưởng một khoảng thời gian đã từng có trong cuộc sống của bạn.

7. Xem phim dài tập.

Nếu bạn cảm thấy mình cô đơn vào tối thứ bảy, không có gì phải sợ cả. Chúng tôi đều đã trải qua nó nên thay vì suy nghĩ về việc cả thế giới ngoài kia đang thư giãn và vui vẻ cùng nhau hãy tận dụng thời gian đó để đối tốt với bản thân.

Hãy thuê hoặc tải bộ phim yêu thích của bạn, làm 1 phần bỏng ngô, lấy 1 gói kẹo twizzler, mặc một bộ pajamas và bạn đã sẵn sàng để xem bộ phim yêu thích cả đêm.

8. Xem lại những bộ phim vang bóng một thời

Xem lại các cuốn phim kinh điểm của thế kỷ hai mươi tại những 'rạp chiếu phim phục hưng'. Có rất nhiều nơi bạn có thể tìm xem những bộ phim như thế, và giá vé thường khá rẻ. 

 

9. Nhảy nhót ở câu lạc bộ.

If you are in the mood for adventure and you have some bucks to spare, catch hold of your friends and get ready to paint the town red. Go to the best clubs in town, dance to the music of your choice and live it up.

10. Lên kế hoạch cho một chuyền đi đến 1 nơi sang trọng gần đó.

Các chuyến đi đường thú vị nhất là khi chúng dẫn thẳng đến Vegas.

Gom bạn bè của bạn lại và lên đường, vào một ngày cuối tuần, đến một nơi sang trọng gần nơi bạn sống, một nơi bạn có thể "điên" hết mức và thoải mái cùng bạn bè của bạn. Bạn có thể thử vận may của mình tại các sòng bạc hoặc thử nhìn ngó một số địa điểm mới.

 

Dịch bởi: Trúc Quỳnh

 

bài viết đặc sắc trong tháng 07/2020

Tại sao thầy Ce Phan lại tạo kênh Youtube bằng tiếng Anh?

Thầy Ce Phan được biết đến như là một giáo viên dạy tiếng Anh tại thành phố Hồ Chí Minh trước khi chuyển đến sống tại Nhật Bản vào năm 2018.

Có thể bạn quan tâm

Tin cùng chuyên mục